sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kuva Suvi S.

Taloyhtiön joulumyyjäiset


Nyt ovat tämän taloyhtiön myyjäiset ohitse! Olivat sitten ihka ensimmäiset joulumyyjäiset koko taloyhtiön historian. Taloyhtiö ei ole edes uusi, vaan on ollut olemassa jo vuodesta 1972. Joskus on yhteisöllinen toiminta aloitettava!

Meillä oli muutama kirpputoripöytä sekä puffetti. Kaikki kalusteet olimme muutaman halukkaan asukkaan kanssa raahanneet pesutuvasta tai kotoa. Itse tila oli paikalla aiemmin toimineen yrityksen jäljiltä täysin tyhjä.

Nämä myyjäiset valmistuivat melko kivuttomasti. Eilen hommasin glögiä ja torttuainekset, tänään paistelin tortut ja lopulta raahasin kaiken tilaan. Sitten vaan vähän järjestelyä ja se oli siinä.

Paikalle tuli yllättävän paljon talon asukkaita. Tortut, kahvi ja glögi maistuivat. Tuoleja oli sen verran paljon, että kaikki pääsivät istumaan. Vaikutti siltä, että ihmiset viihtyivät.

Minä itse keskityin kertomaan Ugandan oloista sekä siitä, mitä siellä itse tein. Joitakin kauppoja tuli. Lähetin rahat saman tien Caring Handsin tilille. 

Tässä taloyhtiössä on paljon vanhuksia. He tarvitsisivat paikan, jossa tavata toisiaan ja mahdollisesti toimia yhdessä. Toiminta voisi olla vanhuksille tarkoitettua jumppaa, yhteislauluja, askartelua tai käsitöitä tai jotain muuta sopivaa. Tämän asian otan esille taloyhtiön puheenjohtajan kanssa keskustelussa. Asialle voisi varmastikin tehdä jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti