perjantai 2. syyskuuta 2016

Lauantaikoulupäivään valmistautuminen 


Huomenna on se lauantakoulupäivä. jolloin reippailemme metsässä, keräämme tarroja Uganda- kortteihin sekä myymme uganlaisia helmiä. Omat oppilaani ovat intoa täynnä. He kyselivät moneen kertaan pitkin päivää, koska pitää tulla kouluun, tuleeko vanhemmatkin, pääsee kömyymään, koska järjestetään myytävät tavarat, pitääkö ottaa reppu ja oppikirjoja... Ihanan iloista odotusta ilmassa!

Koko luokan kanssa tutkimme Ugandan karttaa, lähinnä sitä, mitä eläimiä siellä asustaa ja millaisessa ympäristössä ne elävät. Oppilaat saivat pienet Ugandan kartat, joihin he piirsivät savannin ja viidakon eläimiä tai värittivät muuten vaan karttapohjaa. Jotkut panostivat karttapiirrokseen todella paljon, ja niistä tulikin oikein hienoja. Kartat liimattiin kartongille, joko punaiselle, keltaiselle tai mustalle, koska ne ovat Ugandan kartan värit. Huomenna kortit otetaan mukaan lenkkipolulle ja jokaisen kilometrin kohdalla oppilaat saavat tarran. Lopuksi jokainen voi laskea tarrojen määrän, ja siitä tietää, kuinka monta kilometriä on liikkunut.







Minä itse sain valmiiksi esityksen Caring Handsin toiminnasta Kampalassa, työkaveri lupasi hoitaa tekniikan kuntoon salissa. Yksi vanhempi lupasi tulla auttamaan lapsia myyntihommissa. Kaikki on siis valmista huomista varten. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Toivotaan vaan, että sääkin suosii meitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti