perjantai 22. helmikuuta 2019

Kangasostoksilla Kampalassa


Seuraavana päivänä lähdimme Kampalan keskustaan kangasostoksille. Suuntasimme askeleena samaan paikkaan, jossa olimme käyneet aikaisemminkin, joten etsimiseen ei kulunut aikaa, vaan pääsin heti valitsemaan sitä, mitä tarvisin.

Ostin kankaita kahdelta eri myyjältä. Ensimmäinen oli minulle uusi kauppias. Ostin häneltä monta kangasta ja hän oli todella tyytyväinen. Olin varmasti hänen paras asiakkaansa sinä päivänä. Tämän jälkeen etsimme vielä yhden tutun kauppiaan. Oli kiva vaihtaa kuulumisia ja kertoa hänelle Suomen kylmästä, pitkästä talvesta, mikä selittää kalpean, kuulaan ihoni. Tuolta rouvalta ostin kolme kangasta.

Tällä kertaa ostin kankaita sohvatyynynpäällisiin, essuihin ja patakintaisiin sekä yhteen mekkoon. Jämäpaloista tytöt voivat ommella pussukoita, kosmetiikkalaukkuja ja vaikka mitä muuta. Pieniä palloja voi käyttää aplikointiin ja patalappuihin. Ideoita on maailma väärällä ja lisää voi keksiä koko ajan lisää.

Valitsin tyynyliinoihin 100% puuvillaa, pehmeitä värejä ja suuria printtejä. Tyynyistä tulee 50x50 cm:n kokoisia. Essuihin valitsin puuvillasekoitekangasta. Niissä kankaissa on selkeät printit ja monet niistä ovat väriltään musta-valkoisia. Toivottavasti kankaat ovat hyvin käytössä. 100% puuvilla olisi ollut parempaa keittiöhommissa ja muutenkin ekologisempaa, mutta mielestäni kankaiden printit olivat vähän turhan eksoottisia. Nuo valitsemani ovat oletettavasti enemmän suomalaiseen makuun.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti