sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Kiitokset


Haluaisin kiittää erityisesti seuraavia henkilöitä ja tahoja tämän Ugandaan suuntautuneen matkan onnistumisesta.

Kiitos, Milla ja Hannu, vieraanvaraisuudestanne ja yösijasta. Olen kiitollinen siitä, että olette ottaneet minut kotiinne vieraaksi. Kiitos, Milla, että olen saanut tutustua Caring Handsin toimintaan. Teet upeaa työtä työntekijöidesi kanssa hauraassa asemassa olevien nuorten eteen. Kiitos, Hannu, mielenkiintoisista keskusteluista. Sinun ja Millan kautta minulle on avautunut pääsy kehitysyhteistyön parempaan ymmärrykseen.

Kiitos Kalayan koulun rehtori Fordille, joka antoi minun tulla tekemään projektiani koulussaan. Kiitos ihanalle Winny-opettajalle sekä muille koulun muille opettajille hyvästä yhteistyöstä. Olette kaikki aivan ihania!

Kiitos Kalayan koulun sisäoppilastytöille, jotka joka ilta tulitte vierastaloon pitämään iltahartautta. Oli etuoikeutettua osallistua djemberummun tahdittamiin ylistyslauluihin. Pala sydämestäni jäi sinne.

Kiitos ystävälleni Sannalle Fair.fi:stä, että kannustit minua hakemaan rahoitusta projektilleni. Kiitos, että otit projektini osaksi omaa rahoitushakemustasi. Toivottavasti onnistumme yhdessä!

Kiitos ihanille työkavereilleni, erityisesti Tarjalle, Hannalle, Tiinalle, Agnieszkalle ja Pamille, kiinnostuksesta projektejani kohtaan. Kiitos Timo-rehtorille luvasta lähteä reissuun kesken työvuoden. Kiitos Tiina-sijaiselle, joka hoiteli vilkasta oppilasporukkaani poissaollessani. Sinä haastoit heitä ihanan älyllisellä tavallasi käsitellä asioita.

Kiitos Annankadun Adventtiseurakunnalle mahdollisuudesta kertoa Ugandassa tehtävästä työstä. Kiitos seurakuntalaisille kolehdista materiaalitarvikkeiden kattamiseksi.

Kiitos uudelle nuorelle ystävälleni Angelikalle laatikollisesta kuvataidetarvikkeita. Annoin osa Kalayan päiväkodin opettajille työkäyttöön ja osan joillekin yksittäisille opiskelijoille, joilla huomasin olevan taiteellisia lahjoja. Nyt heillä on joksikin aikaa välineet, joilla tehdä kuvia.

Kiitos ystävälleni Minnalle isosta kasasta tusseja. Ne menivät Kalayan päiväkodin oppilaiden käyttöön.

Kiitos Wennström Oy:lle vesi- ja peiteväreistä sekä vahaliiduista. Ne menivät myös Kalayan päiväkotilasten käyttöön.

Kiitos ystävälleni Suskille kaikista niistä uusista italialaisista käsilaukuista, jotka annoit liikkeestäsi Nahkakauppa E&H Oy:stä lahjoitukseksi ihmisille. Yhden annoin opettajaystävälleni Felistasille, joka on jäänyt omasta työstään työttömäksi ja tekee nyt ruokaa rakennusmiehille. Hän uurastaa kovasti saadakseen rahaa itsensä ja lastensa elättämiseksi ja kouluttamiseksi. Kaikesta puutteesta huolimatta hän kestitti minua ihanilla ruoillaan. Loput laukuista annoin opiskelijanuorukaiselle Ibralle, joka yrittää myydä laukut saadakseen rahaa ruokaan ja elämiseen.

Ja lopuksi kiitos tyttärelleni Adeolalle, äidille, isälle sekä mummulle siitä, että annatte minun touhuta näitä omia juttujani. Teidän henkinen tukenne on minulle ensiarvoisen tärkeää.





1 kommentti: