keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Ahkerat ompelijat


Ompeluprojektimme jatkui tänään kolmen tytön ja yhden opettajan vahvuudella. Tytöt olivat heti aamusta alkaen ihan superahkeria. He halusivat saada kolmet shortsit aikaan yhden työpäivän aikana. Kova tavoite.

Tytöt eivät pitäneet muita taukoja, kuin sen hetken, jolloin söivät lounasta. Heti sen jälkeen he jatkoivat töitään. Klo 17 minun piti sanoa, että nyt riittää tältä päivältä. Huomenna jatketaan taas klo 9. Päivän aikana valmistui kahdet shortsit ja kolmannet valmistuvat huomenna aamupäivällä. Lisäksi he leikkasivat kahdet housuhameet niin, että huomenna pääsee heti suoraan ompelemaan. Hyvä suoritus. Sitä paitsi jokainen ompeli todella siistiä jälkeä.

Tämän ompeluprojektin tavoitteena on saada ommeltua neljät shortsit ja neljät housuhameet. Projektimme on pilotointia. Vaatteet menevät Suomessa Fair.fi:lle myyntiin. Jos asiakkaat pitävät valmistamistamme vaatteista, saavat tytöt tehdä niitä lisää. Haaveenani on, että nämä kolme tyttöä saisivat tästä itselleen työn, joka toisi heille elannon. Tytöt ovat ymmärtäneet, että kaikki on mahdollista, jos heidän työnsä on laadukasta ja asiakkaille sopivia. He toivovat projektille jatkoa ja yrittävät parhaansa, jotta heidän ompelemistaan vaatteista pidettäisiin.

Irene ja Gloria työnteossa

1 kommentti: