lauantai 17. joulukuuta 2016

Vita ja minä Kaapelin Joulussa

Kaapelin Joulu


Olipa mukava päivä. Olin Vitan, työkaverini, kanssa myymässä Caring Handsin helmiä Kaapelin Joulussa. Huomenna menemme uudestaan.

Voisi kuvitella, että keskellä koulutyön kiireisintä aikaa voisi olla rankkaa olla viikonloppuna töissä myyntihommissa, mutta ei ollut. Oli pikemminkin virkistävää olla mukana iloisessa ja jouluisessa tapahtumassa, jossa taustalla soi kiva musiikki, ihmiset olivat vapaalla ja hyväntuulisia, ja koko paikka oli laitettu kauniiksi ja viihtyisäksi. Viikon rasittavat työasiat suorastaan pyyhkiytyivät päästäni.

Pöytämme kohdalla pysähteli moni asiakas. Heitä kiinnostivat kokemukeni Afrikasta. Heistä oli myös mukavaa nähdä kuvia henkilöistä, jotka valmistavat eri tuotteita, sekä työstä, jota Ugandassa tein. 

Tapahtumassa oli mukana muitakin yrityksiä, jotka omilla tuotteillaan ja toiminnallaan tukevat eri kehitysmaissa eläviä ihmisiä. Paikalla olivat ainakin Store of Hope, Fair.fi, Village Home, Maita Basa ja Kikoi. Olen todella iloinen, että on syntynyt tällaisia yrityksiä ja että niin moni suomalainen tekee työtä köyhien kehitysmaiden ihmisten olojen parantamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti