tiistai 6. joulukuuta 2016

Onnea 99 -vuotiaalle Suomelle!


Itsenäisyyspäivän postaukseni menee nyt muodin, tai pikemminkin vaatetuksen puolelle. Se ei kai haittaa, koska kyseessä on oma blogini. Illalla tuhansissa kodeissa katsotaan TV:stä linnan pukujuhlaa, joten vaatteet ja muoti ovat joka tapauksessa osa päivän puheenaiheita.

Minulla on nyt neljäs vapaapäivä, mikä on aivan ihana asia. Olen käyttänyt vapaani kaikenlaiseen ihanaan tekemiseen. Aurinkokin on paistanut, paistaa juuri nytkin ja ihan suoraan silmiin. En aion käydä kääntämässä kaihtimia kiinni, sillä niin harvinaista herkkua auringonpaiste täällä tähän aikaan vuodesta on. Paistakoon vaan suoraan silmiin!

Yksi mukavista vapaapäivän tekemisistä on ollut ompeleminen. Ostin Kampalasta African Wax Print -kankaita omia käsitöitäni varten. Yhdestä niistä ompelin mummolleni kimonon. Mummollani on varmastikin useita aamutakkeja, mutta ei takuulla yhtään afrikkalaisesta kankaasta tehtyä. Mutta tänä jouluna hänellä on! Minusta kimonosta tuli todella hieno, vaikka itse sanonkin. Ja väriensä puolesta se sopii hyvin tähän itsenäisyyspäivän postaukseenkin. 

Kimono afrikkalaisesta Wax Print -kankaasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti